Slik Bygger Du En Dagshandlercomputer (selv På Et Stramt Budsjett)

Vi elsker Crucial merkevare minne og har brukt det i mange år. Dette er grunnen til at et solid kjølesystem er veldig viktig å ha. Å ha nok RAM er avgjørende for å sikre at din handelsdatamaskin fungerer som den skal. Er programvaren tilgjengelig som en del av standard meglerkonto eller kommer den mot en ekstra kostnad? Kirk har investert og handlet i over 20 år. På grunn av dette gir det en sprekk for disse selskapene å utnytte for å kreve skandaløse priser. Så vil du trenge en dagshandel datamaskin med en rask prosessor.

  • Du bør absolutt holde deg unna dette tilbudet.
  • Det har det som "levde i" utseende fordi jeg bor i den stolen.

Dette er fordi dagshandel som fag og som karriere krever mye utstyr. RAM (MEMORY) Random Access Memory, RAM for kort, er det som lar datamaskinen din som lar deg kjøre flere programmer mer effektivt. Jeg vil også oppgi mine egne personlige maskinvarespesifikasjoner for sammenligning.

Anerkjente meglere skal ikke belaste deg for installasjonsprivilegiet. Hvis du elsker å reise som meg, vil du forstå hvor viktig det er å investere i en solid mobilmaskin som du kan stole på å banke i markedet selv når du er tusenvis av kilometer unna hjemmekontoret. 7 kg, ASUS VivoBook F510 er en av de billigste lette bærbare datamaskinene du kan komme på markedet akkurat nå. Legg også merke til hvor få diagrammer jeg ser, til tross for mitt rykte som en kar fyr. Selvfølgelig betyr det IKKE nødvendigvis at alle toppdagshandlere på Wall Street bruker ASUS-datamaskiner og -monitorer. Plattformens uavhengighet: Du kan også finne enkel å bruke kjøp og salg av signalprogramvare for øreaksjer.

  • Vi har hatt så uflaks med Corsair-pinner i det siste at vi ikke kan anbefale det merket.
  • Enten du er helt ny i handelsvirksomheten eller du er en veldig erfaren investor, bør du nøye vurdere hvilken type handels-PC du skal kjøpe.
  • I løpet av visse tider, som sommersesong, kan det være nødvendig med en bærbar PC.
  • Hvis ikke, har du god tid til å gå ut av bransjen, spare arbeid og slå av datamaskinen hvis det skulle være et utvidet strømbrudd.

Typer Programvare

Drevet av innovasjon og forpliktet til kvalitet, vant ASUS 4 385 priser og tjente omtrent 13 dollar. Du kan vurdere å bruke den til lagringsgjenstander hvis du vil lagre filer med noen få terra-byter. For ikke å nevne at den har riktig støtte for flere skjermer med separate oppgavelinjer på hver skjerm som Windows 7 ikke gjør. SeaSonic er en faktisk produsent, de fleste andre merkevarer er det ikke - de bygger dem faktisk ikke, de har et annet selskap som gjør det for dem. Hvis du aldri har satt sammen en datamaskin, kan du være trygg: Uansett om det brukes til videobehandling eller for handel, er Apples flaggskip-bærbare PC fortsatt en av de beste maskinene på markedet. Til slutt, hvis du bestemmer deg for å gå med et høyere datamaskin tårn høyere, ikke gå over bord. For å være en dagshandler trenger du en megler - et selskap som letter dine handler.

10 per aksje for megling og provisjon; du tar sikte på å se etter prisforskjeller mellom de to markedene utover det beløpet. 6 online jobber for studenter (2020-oppdatering), og med at internett gir flere muligheter enn noen gang for å tjene en ekstra penge, er det at "brakk studenter" ikke lenger er den uunngåelige skjebnen. Denne versjonen har anstendige datamaskinkomponenter av høy kvalitet og har gjennomsnittlig kvalitet på markedet, og vil lett gjøre jobben for dagshandel og svinghandel. Det er ingen tvil om at du som institusjon trenger avanserte datamaskiner for handel. Mye varme vil bli generert, og hvis den ikke blir avledet effektivt, vil CPU-en din til slutt bremse for å unngå overoppheting.

Det var der jeg kjøpte alle videokortene mine, og jeg fikk over 50% avslag på utsalgsprisen. Jeg hentet den for kr649 CAD i salg. Av den grunn vil jeg anbefale minst en Intel i5 (AMD-ekvivalent er Ryzen 5, når den kommer ut), da de er firkjerneprosessorene (i motsetning til i3er som bare er dual core), og du generelt kan plukke dem opp for mindre enn kr200. Jeg handler for det meste kontantobligasjoner, så jeg har noen forskjellige feeder fordi det er veldig få sentraliserte markeder for selskaper eller munis. Imidlertid kan ikke alle få det for øyeblikket.

Hovedsakene

Jeg spurte meg aldri: "Hva er den beste handelsdatamaskinen? "Jeg har sakte lagt til flere skjermer da jeg trengte mer plass til jeg har vokst til 11-skjermoppsett. Enhver handelsdatamaskin som er bygget eller kjøpt i 2020, bør ha en SSD-stasjon som den primære oppstartsstasjonen. Når du er borte fra skrivebordet, må du forsikre deg om at du ikke går bakover med makt. 860 watt er tilstrekkelig for dette systemet og litt utvidelse, og jeg har god erfaring med Corsair. I denne typen oppsett, bør du etter samme størrelse og oppløsningsskjerm som du for øyeblikket eier. Det betyr at de er mye raskere og har en mye lavere feilhastighet.

HP XEON I7 8 KERNER (16-PROSESSOR) 6-MONITOR TRADING COMPUTER m/24GB ✓256 SSD + 1TB

Hva er tankene dine om handelsutstyr og datamaskinvare for daghandlere? ASUS Prime Z390-A-hovedkortet bruker Intel Z390-brikkesettet som yter litt raskere enn andre Intel-brikkesett på Micro-ATX-hovedkort med samme 9900KF-prosessor installert. Noe av det verste som en dagshandler kan oppleve er en plutselig strømbrudd. I guiden vil vi lede deg gjennom trinn for trinn for å hjelpe deg med å plukke ut de beste komponentene som følger med i en handelscomputer. Dette krever tilknytning til begge markeder, muligheten til å sjekke prisforskjeller når de oppstår og utføre handler på en rettidig måte.

Du vil ha en maskin som kan starte opp raskt, kunne laste og kjøre flere programmer samtidig, støtte flere skjermer, og selvfølgelig trenger du også veldig raskt og pålitelig internett. Disse sakene er helt friluft med en glassfront for å se alt inni. Jeg føler at du trenger minst 3 1080p-skjermer for å passe til alt du trenger (i. )Denne datamaskinen ble bygget/optimalisert i oktober 2020 og er kuratert med de beste og rimeligere delene som jeg har kuratert for deg. Samsung er dagens hastighetskonge i SSD-markedet, og stasjonene deres er også kjent for svært høy pålitelighet. Bitcoin money adder programvare som gjØr 100 btc daglig. På det tidspunktet kan du endre det eller kjøpe det som det er.

Kjøperveiledning For Datamaskiner

Hvis det er forskjeller i monitorene, kan det hende at du endrer størrelse på applikasjonsvinduene oftere enn du ønsker. 18 måter å tjene penger online hjemmefra uten investering, det kan utgjøre forskjellen mellom et godt parti og et flott parti. Du vil aldri la det skje! Programvare for daghandelsdagbok lar deg føre loggbøker på nettet.

Vi er nøye med å levere deg raskest mulig datamaskin som er innenfor sikre driftsparametere til CPU. De fleste dagshandlere valgte vanligvis 24 ″ skjermer, da de regnes som den beste passformen, både for din grunnleggende hjemmehandelserfaring eller avanserte handelsvare. Merk at å kjøpe en dual-core prosessor ikke trenger å bety at datamaskinen din vil fungere raskere. Det vil være et gebyr for de fleste av børsene du trenger sanntidsdata fra. Disse ble populære for et par år siden. Bare husk at kjøling av væske er mye dyrere enn luftkjøling.

  • Stort sett noe nytt vil ha en kopi av Windows 10 i tillegg til 3 års garanti på deler.
  • Så vi følger med GeForce GTX 1660 6GB, som gir tre DisplayPort-utganger slik at du kan kjøre tre skjermer med ultrahøy oppløsning samtidig (og vi anbefaler en kjevelåpende 3840x1600 ultrabred monitor senere i denne guiden, som er perfekt for seriøs trading).

Registrer Deg For Vårt Prisbelønte Nyhetsbrev

Da jeg undersøkte ASUS bærbare datamaskiner og ASUS-skjermer, lærte jeg at de mest er designet for spill. Du kan ha en avansert ergonomisk stol eller en elsket og godt brukt kontorstol, eller du vil til og med gjerne bytte på stående stand. Du trenger også en DP til VGA-kabel og en mini DP til DP-kabel. Husk at en handelsdatamaskin, spesielt en for algoritmisk handel, vil bli brukt til maksimalt i lengre perioder. For eksempel kan du få lignende eiendommer på skjermen ved å velge enten 3 27-tommers skjermer eller 2 32-tommers skjermer. Hacking er når en person (hacker) bryter inn (hacker) datamaskinen din fra en annen datamaskin. Du bør imidlertid ikke handle på en bærbar PC hele tiden.

Vi gir "en-mot-en" oppmerksomhet til hver enkelt av våre kunder og potensielle kunder av de samme menneskene som designet og bygget våre produkter. Den nåværende spesifikasjonen er en Lenovo Y50. Kopier lønnsomme handelsmenn - eller bli en 'leder' og tjen når andre handelsmenn følger dine handler. Day trading signaler, og hvis du plasserer enorme handler, rabatter megleren til og med sin allerede billige basisprovisjon med opptil 90 prosent. Når du velger en CPU for din handelsdatamaskin, leter du etter to ting.

Hvis du skal handle på alvor, bør du lete etter et skrivebord som har styrke til å håndtere mye vekt (på grunn av monitorene). Å skrive er roligere også. Nå legger du til i nettleseren min med flere faner åpne og Pandora eller Spotify. Du kan også legge til en USB-skjermadapter (som Plugable) per skjerm hvis du ikke vil installere skjermkortene, men skjermkortoppsettet er min foretrukne tilnærming. Og snakker om utseende, bør dette være en ganske pyntet datamaskin når alt er gjort. Jeg bestemte meg for at for å få den viktige informasjonen jeg trengte for å handle på veien, kan jeg redusere de totale monitorene fra 4 til 3. Det er fint å komme seg ut av kontoret med den bærbare datamaskinen, men som handelsmann bør du?

2GHz + 12GB + 128G SSD + 1TB DESKTOP

Corsair 100R Mid-Tower Case-handelscomputere Trader 8000 Elite kr1.880 CPU: Ser du på deg selv som en nerd som meg? Vi selger handelscomputere med komponentene oppført under 100% plug and play - klar til bruk. Hvorfor eiendommer gjorde meg til en millionær og det å investere i aksjer ikke gjorde det. Hvis du skulle koke ned handel til sin enkleste form, ville det være klart at data er episenteret for hele markedet.