Hvor Skal Man Selge Brukte Klær Online For Kontanter

Jeg brukte ikke mer enn et par måneder på å prøve det. I tillegg kan noen måter være bedre tilpasset dine personlige behov enn andre. 33 legit online-jobber der du kan tjene 50 000 dollar + hjemmefra (2020). 50 for solgte varer under kr50, eller en provisjonssats på 19. For å tjene penger, begynn med å sortere gjennom eiendelene dine, som uønskede klær eller gaver.

 • En av nisjeforfølgelsene som jeg har prøvd ut tidligere med å selge brukte klær på nettet.
 • Det er ingen noteringsgebyr, men provisjoner er 20% på ASOS.
 • Instagram er ikke teknisk et e-handelsnettsted, så du må sørge for at du ikke bruker noen regler for nettstedet.
 • Når pakkene er mottatt, kontakter Welch kjøperne for å forsikre seg om at de er fornøyde med bestillingen, og ber dem om å legge inn en anmeldelse.
 • Dette innlegget kan inneholde lenker fra våre tilknyttede partnere.

Dette nettstedet handler om håndvesker. Appen er for tiden tilgjengelig for selgere i utvalgte byer over Alaska, Alabama, Arkansas, Arizona, California, Colorado, Connecticut, District of Columbia, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Iowa, Idaho, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana , Massachusetts, Maryland, Michigan, Minnesota, Mississippi, North Carolina, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, Washington, West Virginia og Wisconsin. Som et resultat er mengden arbeid som er involvert i å gjøre en håndfull salg omtrent det samme som å gjøre hundrevis av salg.

Her er vår liste over de 13 stedene du kan selge klær på nettet, i tillegg til tips fra profesjonelle selgere som hjelper deg med å gjøre salget. Kjøpere kan like eller "misunne" produktene dine, og kjøpe dem. Alt i alt er Poshmark et godt alternativ for alle som er villige til å gjøre litt (virtuelt) beinarbeid. Vanlige misoppfatninger om binære alternativer, i motsetning til den generelle oppfatningen, er de lovlige i USA. De fleste transaksjoner på rubrikkannonsene og noen apper gjøres kontant, og du forventes å møte opp med kjøperen for å fullføre salget, mens lokal pickup sjelden er et alternativ på avgiftsbaserte plattformer som eBay eller Etsy, hvor selger vil normalt sende hver vare (på kjøpers regning) når betalingen er behandlet.

 • 2ndtimearound.
 • Folk vil alltid trenge klær.
 • Sett den på ASOS Marketplace og selg den!
 • Enda enklere enn å sette opp en liten nettbutikk eller legge ut en vare i en app?
 • Og takket være følgende nettsteder kan du bruke en rekke måter å sende penger på nettet.
 • Gaver du har mottatt og som ikke egentlig er din stil, som kanskje du har hengt på deg etter en viss følelse av forpliktelse, er et flott sted å starte.
 • Du kan bestille en Clean Out-pose til hjemmeadressen din og fylle den med vaskede, forsiktig brukte dameklær eller barneklær.

Hvordan Jeg Bygde Et Nisjeside Som Gjør kr2 985 Per Måned

I stedet bruker hun all sin tid til Poshmark-butikken sin, som allerede har samlet inn 40 000 dollar i salg i år. E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Ulike leveringsmetoder koster forskjellige beløp, så sett dine kommersielle mål og vær klar til å inngå kompromisser. Nøkkelen er å komme inn i et godt system, være flittig, vite hva jeg skal sende dit, og holde seg på toppen av listene dine.

Enda bedre, du vil utelukkende jobbe med et team som er dedikert til å hjelpe deg med å liste opp de beste varene du har i arsenalet ditt, slik at du kan tjene en topp dollar. Du har sett Netflix-showet hennes. Du kan selge alle varer i skapet ditt som er i god stand.

 • Et alternativt alternativ er å kjøpe nye klær.
 • Dette er et flott alternativ hvis du vil ha en enkel måte å donere klærne på nettet, men ikke ønsker å bekymre deg for betaling eller bestemme hva du skal gjøre med uaksepterte varer.
 • Dette vil vise deg hvor nylig noe solgt og hva kjøperen betalte for det.

Oppsummert

Vær så nøyaktig som mulig, spesielt hvis suksessen din på nettstedet er avhengig av kundevurderinger. Mange misliker VarageSale på grunn av deres analpolitikk som er diktert av lokale moderatorer som (som enkeltpersoner) kan være diskriminerende eller skjevhet. Jo mer du selger, desto raskere får du. Vert et hagesalg og liste klær og sko til et prispunkt som potensielle kunder ikke kan motstå. Når du bestemmer deg for å gjøre det, bør du vente til du har flere elementer å liste. Enten du er en gründer som ønsker å selge brukte klær eller en forelder hvis barn har vokst ut av garderoben, kan du selge klær for ungdom og unge voksne i Platons skap.

Hvis du blir godkjent, får du et pristilbud, og du kan gå derfra. Ta bilder fra flere vinkler og bruk god belysning. Du får tilsendt et tilbud. Du trenger bare å registrere deg, finne lokalsamfunnet ditt ved å velge ditt sted og bli bekreftet.

Men siden du kommer til å selge, bør du vite at Poshmark har millioner av brukere, noe som betyr at varene dine ikke har vanskelig for å bli lagt merke til. Du kan selge stort sett hva som helst, og dine 50 første oppføringer er gratis. Etter å ha gått gjennom alle tilgjengelige plattformer for deg å selge klærne dine på nettet, kan du velge mer enn en nettbutikk for å forbedre sjansene dine for å få solgte klær og annet motetilbehør. Jeg la også til styling og fargeinfo til beskrivelsene mine. Selger på thredUP - Hvor mye penger kan du tjene?

 • Noen vil se på hvert element og bestemme om de vil godta eller ikke.
 • Her lager du en "samling" der du skal selge tingene dine.
 • Fem bilder per produkt og hvert produkt må modelleres av en person i dagslys.
 • Moda for 3 måneder siden.
 • Vi snakket med kraftselgere og topptjenere fra forskjellige markedsplasser for videresalg for å finne ut hvordan de gjorde sidestykket til fullverdige virksomheter.
 • Tilbakemeldingspoeng kombineres for salg og kjøp, og hvis du får denne poengsummen vil det øke forbrukernes tillit.
 • Men fordelen med å selge med Etsy er at de bare tar 3.

LePrix.com

Dette er en annen butikk som fokuserer mer på high-end merker. Poshmark er ikke en tradisjonell forsendelsesbutikk fordi selgere må administrere sine egne oppføringer. Mark carney: brexit er den første testen av en ny global orden. Selv om du målretter deg mot ekstremt konkurransedyktige søkeordtermer, er butikken din nødt til å rangere for minst noen få lange hale søkeordsetninger hvis du gjør ting riktig.

Hvis alt annet mislykkes, kan du liste dem på Facebook Marketplace eller gå inn i Platons skap for å se hvor mye du kan få for varene dine. Det jeg liker med bytte, er at du kan sende dem mange varer om gangen, forutsatt at de alle passer inn i en bestemt størrelse-boks. Hvis 25% -50% blir avvist, betaler du et gebyr på kr5. Sett av noen timer til å ta bilder av alt samtidig, slik at du kan sette opp scenen en gang. Med over 26 internasjonale nettsteder og en bredere tilstedeværelse i mer enn 100 land over hele verden, er eBay en favorittmarked å selge produktene dine på. Du skal gjøre det bra ved å gjøre det bra. For ting som sko eller smykker kan du bruke et teppe eller teppe som bakgrunn. Mange mennesker vet ikke at Facebook har en markedsplass.

Refashioner

En av de beste delene med å flytte er å ta en oversikt over alt du eier og bli kvitt de tingene du ikke lenger ønsker. Poshmark fungerer ved å knipse et bilde av varen du vil liste, dele oppføringen din og samhandle med andre kjøpere og selgere. Eller, hvis Craigslist ikke helt er din kopp te, kan du alltid sjekke ut andre nettsteder som Craigslist.

Inntektene dine kan enten gå på et gavekort til en av favorittforhandlerne dine, for eksempel Bloomingdales eller Nordstrom, eller på et materiell verdenshandelskort. 20 virkelige måter å tjene penger hjemmefra (opptil kr1000 / måned). De seks måtene å tjene penger på gruvedrift cryptocurrency er like overraskende. Bruktbutikker som Goodwill eller Salvation Army får stadig en ny forsyning med klær som er gitt til dem. Betaling kan skje til deg når en vare selges via direkte innskudd, sjekk eller butikk kreditt.

Alle er på jakt etter en flott måte å gjenbruke sine gamle klær på, og det er en så viktig del av bærekraftig mote. Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Er det et bredt utvalg av maler for deg hvordan du kan gjøre markedsføring uten tilknytning uten å markedsføre nettsteder for markedsføring av tilknyttet blogg? Dette er nettstedene jeg skal bruke for å prøve å tjene noen ekstra kroner når jeg rydder ut garderoben.

Kunder kan like, kommentere eller lagre et element i profilen sin, omtrent som du kan på Instagram.

Når du selger en vare, vil Depop ta 10% av inntekten din og sende pengene direkte til PayPal-kontoen din. På den annen side, hvis du ønsker å flytte klær med en hastighet på et halvt dusin i måneden, eller selge ut hele garderoben din, er eBay måten å gjøre det raskt uten å føle at du trenger å skape et merke eller ha din egen butikk. Selv om du kan få stor eksponering for mange potensielle kjøpere, må du også skille deg ut blant mange andre moteselgere.

Du får en provisjon på hvert solgte stykke, og designene dine vil leve på for alltid. Så hvorfor ikke tjene penger på å selge brukte klær? Husk at hvis mer enn 40% av kassen din blir avvist, må du betale et gebyr. Slutt å bekymre deg!

Samle alle klær du planlegger å selge på nettet, og vurder mot disse retningslinjene. De beste verktøyene og ressursene for cryptocurrency i 2020, det er egentlig noe som tilsvarer en innsamlingsaksjon, og er også en krypto-spin-off av IPO (Initial Public Offering). LePrix (tidligere SnobSwap) er hjernen til to søstre som er besatt av forsendelseshopping. I tillegg til klær, kan du selge andre varer. Når du har laget den, er utfordringen å vedlikeholde den, noe som ikke er en lett oppgave.

Postnavigasjon

Tradesy er et moteside som selger autentisk designermote. Hvordan bli rik, nettsteder som slicethepie. Når du har vunnet et spill, kan du ha mer enn skryterettigheter blant vennene dine fordi du får betalt for hobbyen din. Bonanzas langsiktige samarbeid med Google Shopping betyr at de har en viss fordel på konkurransen, og de integrerer også andre salgsplattformer som eBay og Amazon med Bonanza, og holder dem også synkronisert.

Dette betyr at det fremdeles er verdi i klærne, og det kan være verdt å prøve å selge det på. Gebyrer er ikke forhåndsregnet, og de er ikke så gjennomsiktige om hvordan de vet for varer. Du er ansvarlig for å angi prisene på varene dine. Kjøperens demografiske inkluderer menn i 20-årene som leter etter fritids- og streetwear-varer. Å rydde ut skapet ditt kan til og med vise seg som en måte å starte din egen virksomhet på! VarageSale er et nettsted for salg av garasjer som lar deg kjøpe og selge varer, inkludert klær, lokalt.

Men det er tusenvis av selgere der ute som ikke har den tynneste ideen om: Bare gjør ordninger i direktemeldingene, samle inn pengene og send klærne av. Robin er en heltidsbedriftsfaglig profesjonell som har jobbet i finanssektoren i over 20 år. I teorien er dette til og med noe du kan gjøre om til en virksomhet hvis du ville. Auto trading, thinkorswim opererer under morselskapet TD Ameritrade, en amerikansk veteran i finansnæringen. Mens lokale forsendelsesbutikker nesten alltid vil foretrekke å skaffe varer som er i sesong, har du litt mer spillerom hos nettbutikker som har mer en nasjonal, eller til og med internasjonal rekkevidde.

 • Å selge det for kreditt gir deg mer penger for handlene dine, men det kommer ikke til nytte hvis du ikke bor i nærheten av en Crossroads-butikk.
 • Hvis du vil declutter skapet ditt, selge klær som barna dine vokste ut, eller vende gjenstander du finner på et hagesalg eller forsendelsessalg med overskudd, er klær en av de enkleste varene å selge fordi vi alle bruker et nytt sett med klær på en daglig.

Flere Måter å Tjene Penger På Nettet

Sørg for å møte kjøperne dine bare på offentlige steder, bare for å være trygge. Uansett hva som selger er det en avgift på 10%. Hvis du selger fra brukere via Storenvy-markedet, vil Storenvy ta et gebyr på 10%. Klar til å selge klærne dine for kontanter?

Hvis du har noe priset til kr100, vil det selge for kr80, og du vil få kr40 i stedet for kr50. Du kan tilpasse t-skjorter, pyjamas, hatter, gensere og tilbehør ved å bruke CafePress. Det er gratis å liste og selge. Det er en enkel måte å designe dine egne klær og selge uten å måtte lage selve varene. Du trenger ikke å sende varene dine til Poshmark som andre nettsteder - du gjør all fotografering og beskrivelser selv. Legg igjen et svar Avbryt Svar Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Det er kr0.

Det er mange måter rundt på nettet for å få mest mulig verdi for ubrukte klær. Fraktkostnader og emballasje koster fortjeneste fra selger. Evaluer hvordan hver plattform sammenligner etter hvert, og finn ut hvilken som er mest nyttig for dine behov. Som du kan se, er det ikke noe behov for deg å begrense markedet til lokale klesforsendelsesbutikker hvis du vil ordne opp i skapet ditt. De undersøker innkommende elementer, og scorer deg på% som er av akseptabel kvalitet, vs. Hvis varene dine ikke er i ferd med å snu, vil du ikke en gang få sjansen for potensielle kjøpere å se på dem.

Lær hvordan kommentardataene dine blir behandlet.

Om

Du kan kjøpe, selge eller handle vintagestykker her. Dette innlegget ovenfor kan inneholde tilknyttede lenker, noe som betyr at jeg kan motta en provisjon hvis du gjør et kjøp når du klikker på en lenke. 18 legit-hjemmearbeid uten oppstartavgift • deltidspenger®, denne uavhengige entreprenørposisjonen (1099) får bestilt salg med alle inngående samtaler. Varer vil være kjøp som enten foran eller som sending.

Populære Innlegg

Her deler representanter fra de beste videresalgssidene og vellykkede avsendere sine tips og triks for å få mest mulig penger. De har design laget av andre du kan legge til t-skjorter, ta på deg provisjonen og tjene penger. Og de burger virksomheter: Ikke stol på å få en god respons for høykvalitets vintage- eller nisjeartikler, men hvis du har et stort bunt klær du vil bli kvitt, kan dette være en god måte å selge det raskt og uten kostnader. Varer over kr50: Du kan lese mer her.

Bildene dine skal vise tilstanden, men du vil også være ærlig. Ta med målinger, stoffinnhold, stylingideer og tilstand. Hvis du bare tar sikte på å rydde ut skapet ditt, eller hvis du er en seriøs online-selger, under våre 12 beste nettsteder som hjelper deg å tjene litt ekstra penger. I gjennomsnitt tjente jeg rundt kr5-10 for kjoler og bukser i veldig god stand fra Express og andre lignende klærforhandlere. De vil inspisere klærne individuelt og sortere dem i to kategorier: Vær imidlertid oppmerksom på at visse merker foretrekkes, så hvis du ikke har mye avanserte ting, kan det hende at du ikke får mye penger - eller til og med har klærne godtatt. Denne typen shopping er veldig bra hvis du handler for varer bare for deg selv, men dette er ikke den beste teknikken for å handle varer du kan selge på eBay. I boka jeg skriver, snakker jeg åpent om hvordan jeg var alenemor og i et voldelig ekteskap da jeg begynte på eBay-reisen min.

Er det noe du vil se meg prøve ut og dokumentere på denne bloggen? Det er enkelt å oppgi produktene dine, og med over 10 millioner brukere er sjansen din for å vokse ganske lovende. Hvis det selger, sender Tradesy deg et forhåndsbetalt forsendelsessett. Utforsk denne artikkelen Forberede klærne dine Finn en online markedsplass Lag oppføringen din Kommuniserer med kjøpershowet 1 til. I butikken vil du enten motta 33% av verdien kontant, eller 50% i Crossroads-kreditt. Hvis du er heldig, vil de godta noen få av varene dine, men det er en sjanse for at de ikke vil godta noe.

Best for unike, Instagram-klare stykker: Depop

Det skader heller ikke å be om anbefalinger som har sendt klær i klær tidligere. Ellers tar ThredUp mesteparten av inntektene dine fordi de utfører det meste av arbeidet, det er litt mer forståelig. Det første trinnet er å finne ut hvilke produkter som sannsynligvis vil selge.

Enkelte merker presterer bedre enn andre, sier Samantha Jacob, en talskvinne for ThredUP. Registrer/opprett en konto, liste produktene dine på de ønskede online plattformene. Klikk for å lese veiledningen min om Hvordan få penger på den stygge julegenser-manen. 9% kommisjon til det gode folk på Tradesy, men med tanke på hva de kan gjøre for deg, er det verdt å betale for å spare deg for hodepine som pleier å skje når du kjører hele showet #girlboss-stilen. Plattformer som eBay og Poshmark gjør det mulig for folk å selge eiendeler på nettet, inkludert klær. 8% for alt over kr50.

Det er urealistisk å tro at alle varene dine blir solgt. spesielt når du først er i gang.

Selger dine gamle klær på eBay

Du kan velge å akseptere tilbudet, returnere det til deg hvis du ikke godtar det, eller gi det til veldedighet. Som selger kan du også være vertskap for et Posh-parti med venner. De vil sende deg et gratis forsendelsessett med en forhåndsbetalt forsendelsesetikett for å sende klærne dine.