5 Undersøk nettsteder som vil betale deg for din mening

Etter å ha sett en introvideo, startet jeg testen. De gir tilgang til titusenvis av betalte undersøkelsesmuligheter hver dag. Du kan også tjene SB-poeng for å utføre andre online oppgaver, som vi forklarer i “5 måter å score gratis gavekort og kontanter på ett sted. Vi ser på forskjellige anmeldelser på sosiale medier, Trustpilot og Better Business Bureau.

 • Her kan du tjene penger, konkurranser og premier for deltakelsen din.
 • De fleste undersøkelser er verdt kr1 til kr5.
 • Vinn penger og premier for din mening.

Hvis du er flittig, kan du med rette utføre denne penger å tjene penger og tjene flere hundre dollar i måneden i kontanter og andre belønninger. Når du har samlet nok poeng, kan du utbetale med en minste utbetaling på kr10 for de fleste belønninger. Hvordan bli en forex valutahandler, kapital er det første kravet for handel - uten det er du ute av spillet. Dessverre har nettstedet en høyere betalingsgrense enn andre nettsteder. Hvis et undersøkelsesselskap ber deg om å sende penger, helt morsomt! Du kan bestemme deg for å prøve lykken med en "gave", et slags skrapeloddspill.

Biler Med Denne Malingsfargen Tilbyr Flest Tilbud

Les mer om dette kartleggingspanelet i Ipsos i-say-gjennomgangen. Du kan sjekke ut nettforum og anmeldelser, finne ut hvordan de vurderer etter BBB, og hva annet som vil hjelpe deg å få så mye innsikt som praktisk før du går til et nettsted. Du kan enkelt tjene noen hundre dollar i måneden på fritiden. 13 enkle måter å tjene penger på nettet (uten investering). Ved å klikke på fortsett nedenfor og bruke våre nettsteder eller applikasjoner, godtar du at vi og våre tredjeparts annonsører kan: Og det gjør det til et må bli medlem! Les mer om dette panelet og det nye navnet i denne grundige OP4G-gjennomgangen.

 • Du kan være denne personen.
 • Jeg har alltid vært fascinert av disse “mikro” -jobbene på nettet, så jeg bestemte meg for å registrere meg på flere av disse tjenestene og sjekke dem ut selv.
 • Selv når jeg minimerte eller endret størrelse på en annonse, ville den neste i serien vises i full størrelse.
 • Det er enkelt å registrere seg, navigere på plattformen og utbetale.

Mest Populær

De er kjent for å ha mange undersøkelser tilgjengelig hver måned. De fleste undersøkelser tar mellom 5 og 10 minutter, og tjener deg 1000 poeng. Hvordan tjene penger raskt: 100+ enkle måter å tjene kr100 eller mer. Etter at du har registrert deg, tilbyr dette nettstedet en rekke forskjellige måter du kan tjene. Dette vil gi deg den beste sjansen for å kvalifisere deg til en undersøkelse, slik at du kan begynne å tjene litt ekstra penger akkurat nå. Dette er menneskene som legger ut de populære “Nielson Ratings” for TV-programmering. Deretter, når du prøver å ta undersøkelser eller gjøre brukertester, går det betydelig ned.

Endelige Tanker På Undersøkelsessider Som Betaler Kontanter

Din jobb er å svare på spørsmålene som merket ønsker å vite om deres produkt og deres forbruker. Videre stiller mange av dem inngripende spørsmål om politisk preferanse og inntektsstatus. Jeg er en kraftbruker av nettsteder og apper, jeg jobber innen teknologi og liker å snakke med folk. Utbetalingsgrensen er høy.

YouGov

Vi bruker de ekstra pengene som er tjent fra Pinecone Research-undersøkelser for å supplere det vi bruker på bensin til våre biler hver måned. Ja, det er politiske undersøkelser. Kanskje de mest skuffende undersøkelsessidene bare belønner deg når du rekrutterer andre kartleggere (i form av et pyramidespill). Når du har oppnådd kr25, kan du utbetale med noen få forskjellige metoder:

Det er mange legitime undersøkelsesselskaper på nettet som vil gi deg tilgang til et bredt spekter av betalte onlineundersøkelser. Selskapet garanterer at du vil tjene premier for deltakelsen. De har over 3.000.000 medlemmer. Siden 2020 har InboxDollars betalt over 56 millioner dollar i kontantbelønning til medlemmene våre for deres daglige online aktiviteter som å lese e-post, ta online undersøkelser, spille spill og se på videoer og se på TV. Men noen ganger er det små kriterier du ikke vil oppfylle for en spesifikk undersøkelse, og det er her screeningsspørsmålene kommer inn. Selv om poengene bare er innløst for påmeldinger, gir det deg fortsatt en sjanse til å vinne bare for å surfe på nettet.

Belønninger blir utbetalt i poeng, med 100 poeng som vinner opp til kr1.

BONUS - Andre måter å tjene penger på nett Start en pengene-tjene blogg - Det krever mye arbeid foran deg, men når du først har sett suksessen, er himmelen grensen. Ulempen er at nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder som kan ha en annen personvernpolicy. Hver betalte e-post betaler mellom 3 og 25 ¢. De har utbetalt over 30.146.855 dollar til kartleggere og har hatt over 20 millioner undersøkelser. På mange av nettstedene nådde vi ikke det minste beløpet etter fem timers arbeid. Noen undersøkelsessider betaler deg i poeng eller kontanter for å fullføre profilen din, som alltid er en bonus. Ved å gi din ærlige mening, blir du kompensert for tiden din.

Røde Flagg Og Advarselsskilt Du Bør Passe På.

De har utbetalt over kr15 millioner på de syv årene de har vært åpne. Noe å være klar over: Hver undersøkelse kan gi deg mellom 75 og 200 poeng. Du vil ikke tjene mye penger på ett undersøkelsessted, så registrer deg på mange undersøkelsessider for å øke undersøkelsesinntektene. Undersøkelser kan være om mange forskjellige temaer, som TV-sevanene dine, dine favorittsteder å spise, hvilket materiale av genser du foretrekker om høsten, etc. I motsetning til en deltidsjobb med strenge timer og standardpendling, kan du fullføre undersøkelser i løpet av din faktiske fritid - om natten når barna ligger i sengen, tidlige morgener før jobb, eller mens du ser på TV. Betalinger fra amerikansk forbrukeruttalelse varierer, men utbetalingen vil komme i form av poeng du kan innløse for kontanter.

 • Disse nettstedene gir deg ganske enkelt en liste over virkelige undersøkelsessider, som du kan få gratis på nettopp denne siden.
 • Jo flere undersøkelser og onlineoppgaver du fullfører, jo mer penger tjener du over tid.
 • Gjør litt research om selskapene som tilbyr undersøkelsene, og prøv å få en ide om hvor mye hver og en er verdt.
 • I tillegg er hver undersøkelse bare invitasjon, så du får vanligvis bare noen få i måneden (selv om du nesten garantert vil kvalifisere deg).

Toluna - Gjennomsnitt

Men for å svare på spørsmålet om hva det reelle inntjeningspotensialet er fra undersøkelser, er det virkelig ikke et svar som passer til alle. Det første store tipset er å fokusere på kartleggingspaneler som passer dine preferanser. Mannen min har en travel timeplan og veldig lite fritid. Skissert nettstedsmekanikk og undersøkelsessystemet er feil. Den gode nyheten er at du ofte blir tildelt noen få poeng, selv om du ikke kvalifiserer deg. Mindfield - De belønner deg med penger for hver undersøkelse gjennomført.

Følg Oss

Når du har fått det første innskuddet eller gavekortet, vil du være utrolig motivert for å holde dette gående i lang tid. Klikk her for å bli med nå! Hvis du ikke er medlem ennå, kan du bli med i dag ved å klikke på 'Bli gratis' hvor som helst på siden vår. Mixing service bitcoin blender avsluttes etter bestmixer takedown, ikke bruk generiske navn som "meg", "dette" eller "jeget", identifikatorer som er typiske for objektorienterte språk som gir metoden en spesiell betydning. Når det gjelder å ta forretningsbeslutninger, er data veldig viktig.

Få 10 LifePoints for å registrere deg Få 33 Bonus LifePoints for å fylle ut din demografiske informasjon.
 • Du kan gjøre dem på fritiden, men du vil ikke bli rik på dem.
 • Etter min personlige erfaring, tar det mindre enn 10 minutter å fullføre hver undersøkelse.
 • Selv om du kanskje ikke ser mange undersøkelser, er sjansen for å kvalifisere deg til de du ser relativt høy.
 • På denne måten, hvis du bestemmer deg for at du ikke liker å ta undersøkelser, kan du enkelt slutte uten å ofre noen lønn (hvis du er i et panel med en høy utbetalingsgrense og vil slutte, vil du ikke få betalt hvis du ikke oppfylle terskelen).
 • Du blir truffet med feilmeldinger, "404 Not Founds," og "try back again" -brett.

Faq

Noen nettsteder med svindel er bare der for å ta informasjonen din. Du må vanligvis fylle ut profilen din og svare på visse spørsmål om deg selv. Når du tar din første undersøkelse kan du tjene trippelpoeng. Tidligere kjent som Mintvine, Branded Surveys er populære på grunn av et stort volum av undersøkelser.

Før jeg blir med i et nytt kartleggingspanel, ser jeg opp anmeldelser på SurveyPolice. Du kan bestemme om du vil gjøre en undersøkelse eller ikke. Du kan tjene penger bare ved å bruke smarttelefonene dine (hvis du foretrekker desktop, er det alternativet også). Det er ingen som ber om betaling. Det er et ganske søtt nettsted, og det er definitivt et av de beste undersøkelsesselskapene rundt omkring.

Selskapet har vært i virksomhet i 18 år og tilbyr 10-20 minutters undersøkelser som betaler opptil kr3 per undersøkelse. Og som du kan forestille deg, det er et panel som fokuserer på å gjennomføre studier for produkter og tjenester som tenåringer bruker - snack, videospill, apper, TV-serier, musikk, filmer, klær, etc. Det var overhodet ingen erkjennelse av at jeg bare nådig delte min mening de siste 15 minuttene om alt fra forrige gang jeg brukte CitiBank til om jeg foretrakk hunder eller katter. Av min personlige erfaring, tror jeg at de er en av de beste undersøkelsessidene på nettet. Du kommer til å handle uansett, så du kan like godt få betalt for det, ikke sant?

Darwins Data

Etter at du har registrert deg for en gratis konto, begynner du å motta invitasjoner innen 24 timer. Oppfølgingsemailene mine ble ubesvart. Men husk at du ikke blir rik av å ta undersøkelser.

Jo flere undersøkelser du fyller ut, jo flere poeng får du. Jo lenger undersøkelsen er, jo mer RP tjener du. Registrer deg på OpinionPanel »Verdsatte meninger kr10 kupong per time. Dette er vanligvis enkle spørsmål som gir merkevaren innsikt i deg som en typisk forbruker og hvordan du reagerer på produktet. Poeng, som du kan bruke til å by på forskjellige elementer. I stedet for å gå til Google kan du bare bruke det til å gjøre de daglige søkene dine og tjene poeng. I tillegg til den høye lønnen inkluderer belønningsalternativer gavekort og flyselskap. Du får poeng for hver undersøkelse du tar.

Når du har kommet til utbetalingen, kan du innløse inntektene dine via et Amazon-gavekort eller et forhåndsbetalt betalingskort med Payoneer. Ved å bli medlem av et nettsted for svindel, tillot du mer enn sannsynlig det eller dets "markedsføringspartnere" å oppfordre deg ved å skjule vilkår som du uforvarende godtok å akseptere. Vilkår og betingelser og personvern * Medlemmer må aktivere sin konto for å motta kr5 ved å klikke på "Registrer meg! "

MindMover

Noen ganger kan du ta en kort kvalifiserende spørreundersøkelse for å se om du passer godt, eller er en ideell kunde. Mannen min startet nettopp med dette nettstedet og har allerede 6000 poeng bare for registrering. Hvilke av disse betalte undersøkelsessidene har du brukt? Du må være på vakt og sørge for at du tilbringer tiden din der du kommer til å få størst avkastning. 65 måter å tjene penger på nettet (på siden) i 2020, sammenlign ditt eget talent og opplevelse med det de tilbyr, og sett en pris deretter. Noen betalte for annonser hevder at du kan tjene 5 til kr7 per undersøkelse mens Top10BestPaidSurveys. Det er ingen spesielle krav, ingenting å installere, og nye undersøkelser er tilgjengelige hver dag.

Krav Til Poengsystem Og Utbetaling

Bra at du er her fordi alle de betalte onlineundersøkelsene som er nevnt ovenfor, er legitime. Beste online aksjemeglere (og kampanjer) oktober 2020, informasjon til fingerspissene. Du bør også sjekke e-postene dine regelmessig, siden noen undersøkelser bare er åpne i løpet av en dag (noen ganger mindre). Toluna er definitivt en av de beste undersøkelsessidene rundt. De betaler kr10 hver gang du fullfører et sett med oppgaver mens de snakker om opplevelsen din i mikrofonen på datamaskinen eller telefonen. Så, hva venter du på? Husk at hver plattform er litt annerledes.

Du kan innløse poengene dine som heter Swag Bucks (SB) for PayPal-kontanter eller gavekort fra en rekke populære forhandlere, inkludert Amazon. Tenk på undersøkelsesnettstedene som mellommann mellom deg og merkevarene som driver med markedsundersøkelser. Du tar ganske enkelt undersøkelsene og blir utbetalt kontant etter hver enkelt, så det er ikke ventetid på å nå en viss terskel. Du vet den beste delen om SurveySavvy? Kom i gang og tjen mens du handler hos Drop! Beløp per undersøkelse: Få betalt for å handle online! Ta bare undersøkelser for kontanter.

SurveyClub

Noe av det gode med Survey Savvy er at de virkelig tilbyr et stort utvalg av undersøkelser å velge mellom, slik at du ikke bare snakker om forbruksvarene du kjøper på en daglig basis. Den beste måten å maksimere inntektene dine er å ta så mange av disse målrettede undersøkelsene som mulig. Registrer deg på PanelBase »Hiving Good-henvisningsplan.

Generelle Spørsmål Om å Tjene Penger Gjennom Undersøkelser

Samtidig kan du også tjene ekstra belønninger ved å ta undersøkelser. Det første trinnet mot å bli en godkjent brukertester er å registrere deg selv som gjør en testanmeldelse. De blir med så mange paneler som de kan få tak i! Husk nå at noen av undersøkelsene er ganske målrettede. De betalte mer enn kr32 millioner til sine verdensomspennende medlemmer bare i 2020 alene! I de fleste tilfeller vil disse sidene fortelle deg om nettstedet selger din personlige informasjon til tredjepartsleverandører. Jeg tror også virkelig at det å finne muligheter for å tjene litt ekstra penger er den beste måten å betale ned gjeld og gjøre skritt mot pensjon. Ta deg god tid og ikke skynde deg disse undersøkelsene.

Ulempen med Mindspay at det bare er begrenset til innbyggere i USA som er 18 år og eldre. Ikke alle undersøkelsesselskapene er legitime (når jeg sier legit, mener jeg at de ikke betaler ut noe). Men fordi forskjellige selskaper forsker på forskjellige demografier, kan du få forskjellige resultater ut av forskjellige selskaper, så det er verdt å se deg rundt. Siden de fleste undersøkelser betaler mellom 400 og 700 poeng, er det ikke vanskelig å nå den terskelen.

Målet med denne kvantitative bestrebelsen er å svare på spørsmål og komme med de beste løsningene for Millennial Money-lesere. En av de større markedsundersøkelsesgruppene, Valued Opinions tilbyr poeng som kan konverteres til gavekort som kompensasjon. Jada, det er noen som betaler kr50, kr100, kr200 eller enda mer, men de er utrolig sjeldne. En fin liten funksjon med InboxDollars er muligheten til å spille spill og konkurrere om belønning. Min kone og jeg har Survey Savvy installert på telefonene våre, og vi får kr10 hver måned på å gjøre ingenting. Se etter reelle betalte undersøkelser på nettet som ikke krever at du investerer penger. Så hvis du ikke kommer inn på første forsøk, kom tilbake den 1. hver måned for å fortsette å prøve!

IPoll-undersøkelser

Ta undersøkelser, få penger - det er så enkelt. Dette betyr at du kan tjene mindre enn hvis du tok undersøkelsen gjennom det primære nettstedet, men det kan også spare deg for mye tid, noe som gjør det til en potensielt verdig avveining. Komme i gang med bitcoin-gruvedrift, bitmain s9 Antminer:. I hovedsak, ja, du kan få betalt for undersøkelser online.

Last ned appen til Apple- eller Android-enheten din. Leter du etter en måte å tjene litt ekstra penger på? Mens andre selskaper lar noen bli med, kan ikke det samme sies for Pinecone Research. Høyest betalte arbeid hjemmefra i 2020 (full liste), derfor, for det første, må du bli kreativ med tilnærmingen din. I tillegg vil du bli inngått en konkurranse på kr10.000 hver gang du fullfører en undersøkelse. Men husk at det kommer fra å jobbe 100 hundre timer ekstra per måned hvis du tar undersøkelser for penger. Med disse alternativene betaler NiceQuest fraktkostnadene. (1) De er legitime og 2) Pinecone er ekstremt gjennomsiktig om hvor mye du vil tjene med hver online undersøkelse.

Dette betyr at det er mulig å ta noen få undersøkelser og score noe fantastisk, som elektronikk eller ferier. Nettstedet har et rent, brukervennlig dashbord og tilbyr en høy poengverdi for hver undersøkelse du fullfører. Registreringen er gratis og tar bare noen få minutter. Hvis du føler at du ikke har tid til å fullføre undersøkelser, er du ikke alene. Noen nettsteder har begrensninger, og inntektene du samler inn er kanskje bare gyldige i en kort periode, og det er derfor det er viktig å alltid utbetale så snart som mulig.

InboxDollars®:

Kom i gang med InboxDollars her. Utover undersøkelsene tilbyr nettstedet mange måter å tjene penger. Hvordan tjene penger med bitcoin cryptocurrency i nigeria, du har nettopp tjent det du ville ha på egen hånd. De har undersøkelser om aktuelle spørsmål og om politikk generelt, men ikke bekymre deg for at du ikke trenger å være et politisk dyr for å kunne fullføre undersøkelsen - du trenger bare å ha en mening. Dette nettstedet tilbyr et brukervennlig dashbord, en jevn strøm av undersøkelser og en anstendig kvalifiseringsgrad - 28.