33 Legitale Måter å Tjene Penger Raskt I 2020 (kr100 + Raskt)

Individuelle undersøkelser kan ha spesifikke krav. Fordi det faktisk kan koste dem penger å få gjenstanden trukket bort av søppelbedriften. De vil komme inn og belaste deg enten et fast gebyr per rom eller en timesavgift for å rydde opp. Oppfylt av Amazon (FBA):

 • De betaler via PayPal.
 • Noen kunne ta en klasse for å lære hvordan du bruker friske blomster i hjemmelaget såpe, eller de kan kjøpe en bunt som lærer dem hvordan man bruker disse, friske urter og plastleker til barnesåpe.
 • Du kan deretter laste opp et bilde av varen din med en beskrivelse og prisantydning, og legge ut oppføringen gratis.
 • Les Fundrise-gjennomgangen vår her eller se videoen nedenfor.
 • Bare vanlig shopping som du gjør hver måned.
 • Du får også en digital nøkkel slik at du kan få tilgang til bilen din når som helst og låse den opp fra telefonen.
 • Begynn med noe du brenner for (ikke trenger å være ekspert).

Hva er gjeldskraftsfondsfinansiering? Sørg for å abonnere på vår adresseliste og hold kunnskap om nye måter å tjene penger hjemmefra, spare og investere. Danielle legger ut 100% av arbeidet og administrerer bare admin. Videoer - Dette kan være en hel seksjon på egen hånd. Og selvfølgelig er hemmeligheten å fullføre så mange oppgaver som mulig. Hvis du liker webdesign og utvikling, kan du begynne å lage dine egne WordPress-temaer du kan selge.

Del kanalen din på Twitter og Facebook. Forleden dag tjente jeg kr25 ved å henvise min kone til et gratis nettsted. Disse jobbene kan enkelt gjøres gjennom telekommunikasjon. Min andre hjemmeside, Livsforsikring av Jeff, bringer massevis av trafikk fra folk som søker på nettet for å finne svar på spørsmål om livsforsikring. Hvis du elsker ideen om å selge hjemmevoksede råvarer, men ikke kan svinge å være ute av huset i helgene, kan du vurdere å selge til venner, familie og naboer i stedet. Her er et par måter å gjøre det på. For det andre bedrar de aldri brukerne sine og betaler dem faktisk uten forsinkelse.

Online Veiledning

Les hele vurderingen av Airbnb-verten. De tilbyr også engelskundervisningsjobber online for både borgere i Storbritannia og USA. Vi anbefaler å registrere deg hos Top Cashback, Quidco.

 • Det betaler deg vanligvis kr10 for hver video du vurderer - som vanligvis tar omtrent 20 minutter.
 • Men som alle andre plattformer, kan suksess virke flyktig hvis du ikke vet hva du gjør.
 • Du vil få betalt for undersøkelser avhengig av profilen din.
 • Hvis du er mer trygg på ferdighetene dine, kan du også markedsføre direkte til nettsteder og blogger.
 • Men gode jobber er ikke alltid like lette å finne!
 • Du trenger en ren kjørerekord og en nylig bil i god stand.

Lær Musikkleksjoner

Bare å gå gjennom appen akkurat nå, her er noen tilbud som skiller seg ut: Faktisk har jeg brukt belønning med kredittkort for å spare tusenvis på reiser gjennom årene. Hvis du trenger penger raskt, kan det hende du kan selge klærne og få raske kontanter. Et GPT-nettsted med mange måter å tjene på er QuickRewards en av de mest populære på nettet. Day trading strategies for beginners-2020 tips, det er flere katalysatorer som kan drive både økonomien og aksjemarkedet høyere de kommende månedene. Kom i gang med å opprette kontoer på nettsteder som Vindale-forskning, Software Judge, FameBit, CrowdTap, Influence Central og Modern Mom. Andre fremtredende funksjoner inkluderer: Å bygge en YouTube-kanal er mye som å starte en blogg eller et nettsted, bortsett fra at du jobber med video - ikke skriver.

Sist men ikke minst gir InboxDollars deg også muligheten til å tjene 10% av de vellykkede henvisningers inntekter! I USA kan du prøve Discover Bank. Alternativt kan du få kontakt med klienter og selge undervisningstjenester på Upwork eller Fiverr. 4 trinn absolutt, det er mer enn 100 års bevis i aksjemarkedet som antyder dette. Det tar vanligvis noen dager for HoneyGold å rydde, men når du har nok, kan du forvente at det elektroniske gavekortet ditt kommer i løpet av en dag eller to. Ved hjelp av en drone kan du også spille inn og selge høykortbillettfoto. Da jeg begynte som frilansforfatter for 20 år siden, var ting veldig annerledes. Du kan registrere deg gratis og begynne å teste nettsteder.

Det er en nettbasert plattform som er lett for søkere å navigere. Fiverr er en av de største online markedsplassene for frilansere som tilbyr sine tjenester. Allmenn kjent som "formuesforvaltning for internettalderen" i handelskretsene, hjelper Personal Capital deg med å finansiere investeringene dine gjennom en intelligent datadrevet ledelsesmetode. Bitcoin, dette tallet startet på 50 bitcoins tilbake i 2020, og det er halvert hver 210 000 blokker (omtrent fire år). Start en minisalong Gjør du hår? Etter det vil du kunne tjene penger på brukergenerert innhold på nettstedet ditt ved hjelp av annonser, tilknyttede annonser og andre metoder. For mange av dem er bare salgsplasser for å overbevise deg om å melde deg på et seminar, webinar, treningsøkt eller på annen måte å bli en online millionær. Mock-rettssaker på nettet brukes av advokater og representanter for å få en følelse av saken sin og hvordan en faktisk jury kan reagere på saken deres. Enten du selger på en liten side eller åpner en nettbutikk, er kundeservicen din viktig.

Undersøkelser

Men vær informert, du må konkurrere med mange andre som stadig byr på åpne jobber. Og - hvis du er i stand til å gå ombord på hunder over natten - kan du til og med gjøre det dobbelte av gjennomsnittlig inntekt! Hvis du ikke har noe imot å gjøre andre menneskers gjøremål, er TaskRabbit et flott alternativ for å tjene penger på nettet. De beste plattformene for binære opsjoner (for handelsmenn i usa). Og husk at dette var lønnen han tjente for å gi folk råd om de beste måtene å bruke sosiale medieverktøy som Facebook og Pinterest for å utvide merkevarene sine.

Måter å Tjene Ekstra Penger Raskt På

Det har til og med vært millioner dollar bedrifter bygd fra enkle e-post nyhetsbrev som TheSkimm, eller Mister Spoils. Hvis arbeidet er der, og du er spesielt god på det, kan du tjene opptil kr30 per time. Legg ut annonsene dine på Craigslist eller rundt i byen. Vil du gjøre salget ditt ekstra attraktivt?

 • Du blir belønnet og betalt kontant (via Paypal) for arbeidet du gjør, og du kan velge hva og når du jobber.
 • Dette alternativet for å tjene penger er en liten avgang fra de fleste tingene jeg nevnte her.
 • Du ønsker ikke å leie ut bilen din ved et uhell når du skulle reise på biltur.
 • Buzzsprout er vert for filene dine på ubestemt tid, gir ubegrenset lagring og 250 GB båndbredde per måned (som dekker omtrent 20 000 til 40 000 avspillinger per måned).
 • Ifølge Johnson er nøkkelen til å gjøre det som frilansskribent å finne ut en nisje, knytte nettverk med mennesker som kanskje ansetter deg og levere innhold av høy kvalitet 100 prosent av tiden.

Ta En Bilvask

For å komme i gang, ta turen til Slicethepie nå eller les hurtigguiden vår for mer info. Det betaler deg rundt 20 dollar per lydtime. Registrer deg på Shoptracker for å øyeblikkelig tjene kr3 pluss kr3/måned for alltid. Hvis du har besøkt noe nettsted, har du sett Google-annonser. Ta en titt på listen over de beste stedene å investere. Ebates Jeg er en stor fan av cashback-nettstedet Ebates.

Ikke alle er legitime, så vær forsiktig. Jobb som veldedighetssamler Ok, så denne jobben tar en viss type person, da du må ta mye avvisning og være vedvarende. Mens sysselsettingsmulighetene blir knappere, er det ikke bra å vite at evnen til å ta ting i egne hender blir større? Logg på og begynn å gjennomgå usignerte artister og band for å tjene litt ekstra penger. InboxDollars betaler deg for å se videoer, søke, handle, ta undersøkelser og mer. OK lar oss komme inn på listen! 95 i måneden, men det bruker mindre koden. YouTube-videoer I henhold til nyere statistikk ser vi nå flere videoer på YouTube enn søk på Google.

Når du når et visst punkt, svinger imidlertid fremdriften og momentumet i din favør, og det blir langt enklere. Lag kanalen din og begynn å laste opp videoene dine. Dette er en av de raskeste måtene å tjene garantert kr150.

Paribus - Finn skjulte refusjoner på tidligere kjøp

Hvis det ikke er klart ennå, er informasjon og ekspertise to av de mest konsistente og lukrative måtene å tjene ekstra penger på nettet. Lag lister over ting du liker å gjøre, og begynn å tenke på hvordan du kan tjene penger på dem. De må kjenne meningene dine før du markedsfører og sender produktene sine til butikker. Hvis du jobber på heltid som jeg, må du maksimere sideinntekten så raskt som mulig. Hemmeligheten er å sykle i de populære tidene - helgens netter og høytider. 25 kreative måter å tjene kr100 hver dag, dyrepassing har blitt en av de mer vanlige måtene folk tjener ekstra penger på. Når du fullfører undersøkelser på nettstedet deres, belønner Survey Junkie deg poeng, som deretter kan konverteres til gavekort i favorittbutikkene dine eller kontanter som overføres til PayPal-kontoen din. Pedagogisk innhold: Du kan kreve gode penger ved å bare jobbe hjemmefra.

Vi har ikke noe imot annonser så mye når vi er de som drar fordel av dem, gjør vi det? Du må markedsføre den unike tilknyttede lenken, og hvis noen kjøper ting ved å bruke lenken din, får du et bestemt beløp. Hvis det høres ut som båten du er i, er det ikke for sent å skaffe seg inntektene igjen. Ville ikke en agent heller prepping huset for salg eller markedsføringsaktiviteter enn å plassere et skilt i et travelt kryss? Du kan også prøve disse selskapene: Nok en klassiker. Du kan tjene opptil kr50 i året.

Vil du være villig til å tjene de enkleste kontantene i livet ditt? Hvor mange ganger har du sparket deg selv for å kjøpe noe litt for tidlig? To av de beste alternativene kan sees ved å se på Chime Bank og Ally Bank gjennomgangen. Et rødt flagg du bør se etter er nettsteder som tar gebyrer for privilegiet å ta disse betalte undersøkelsene.

Heldigvis er det mange mennesker der ute som vil høre tankene dine.

Bli En Online Oversetter

Online guider og noen venner som vil ha de samme målene som deg, vil hjelpe deg her. Med en konferanseplattform som Zoom, eller til og med bare en privat Facebook-gruppe og Facebook Live, kan du dele kunnskapen din og kompetansen din en-til-en eller med en stor gruppe. En annen måte å tjene penger på nettet er å lage YouTube-videoer. Hvis du eier hjemmet ditt, eller utleieren tillater det, kan du tjene penger online ved å dele hjemmet ditt med andre.

PayPal-betalinger tar vanligvis opptil 72 timer å motta, men kan komme raskere. Foretrekker du å gjøre ting på gammeldags måte? Lei en bil 37. Hva er utbytteaksjer? Tenk på publikum og hva du kan tilby dem for å tjene dem bedre, behandle dem deretter med litt respekt, og du vil til slutt høste gevinsten. Hvis du kan finne og gjenopprette gjenstander som møbler og apparater, kan du tjene et betydelig beløp.

Siste på Entreprenør

YouTube er en annen plattform som har gjort det mulig for folk å tjene penger på nettet. Det er viktig at ikke alle Disney-utgivelser er underlagt hvelvet, og bare de sanne klassikerne vil opprettholde en slik etterspørsel. Når du har oppdaget et forsett hus eller leilighet, må du fylle ut et skjema online på YouSpotProperty. En annen taktikk kan være svært givende, selv om den kan slå tilbake.

Mens de fleste foretrekker raske kontanter, må du ikke diskontere "treg" spillejobber, da de kan betale mer i det lange løp. Det er et fullstendig tap. Å kjøre for Uber og Lyft teknisk er ikke en online aktivitet. I tillegg kan du finne stillingsannonser på nettsteder som Upwork, Freelancer, faktisk. (50) via Paypal. Bedrifter begynner å ansette for sesongjobber en måned eller to i forveien. Du kan skyldes penger som blir holdt på dine vegne av din lokale statlige regjering. Og hvis noen ber deg om det, kan du være sikker på at det er en svindel.

Selg Bakevarer

Kilden til virksomheten er imidlertid online, eller nærmere bestemt, via smarttelefonen din. Du kan være en student som vil tjene litt ekstra penger, en nyutdannet som ikke har en stabil jobb eller en mamma som blir hjemme på grunn av fødselspermisjon. Jeg ønsket bare noen få grep som jeg kunne gjøre for å realisere en ekstra inntekt. Så hvis du bestemmer deg for at aksjemarkedet sannsynligvis vil krasje i fremtiden, kan du kjøpe et domene som inkluderer ordene aksjemarkedskrasj under et stigende marked, og deretter selge det i et fallende marked. Når du har lastet ned appen din, blir du bedt om å velge en portefølje av aksjer og ETF-er, basert på hvem du er og hva du bryr deg om. Du kan legge til en slik plattform i bloggen eller e-handelsbutikken din og tilby den som en betalt tjeneste. Andre selskaper som ansetter online veiledere er TeachPartTime, MagicEars og QKid. Hva vil Triaba Panel sende meg?

Listverse - Listverse betaler kr100 for hvert akseptert innlegg. 14 enkle måter å tjene ekstra penger hjemme, imidlertid er det spesifikke nettsteder for salg av brukte varer som bøker, smykker, brudekjoler og elektronikk der du kan ha større suksess. Vil du tjene 15 dollar/t ved å søke på Google? De fleste undersøkelsessidene er ikke bra. Men du kan også bruke online plattformer som er dedikert til å matche lærere og studenter. Ideene i denne delen handler om raske måter å tjene penger på nettet (og enda bedre, du kan prøve dem gratis). Forsikre deg om at du har en rask internettforbindelse. Klienter kan også ansette deg direkte til skrivearbeid hvis de liker det du har gjort tidligere.

Prøv å være god i ett bestemt.

Jeg er sikker på at du har hørt om folk som tjener en formue fra å spille online spill. Du kan nå leie huset ditt til reisende på nettsteder som Airbnb. Finn ut hvilket marked du først vil nærme deg, og finn deretter eller opprett noen relaterte prøver. Sjekk ut dette intervjuet med flere treningsbloggseiere som tjener penger på nettet, fra MonetizePros. Det er et nettsted hvor du kan selge utdanningskurs. Siden det er vanlige fotokilder, vil du få folk til å se etter veldig spesifikke typer bilder. Videre var det sider med titler som "101 beste måter å bli rik raskt", eller "57 nettsteder på nettet som vil gi deg penger raskt".

Postnavigasjon

Nevn antall/antall tjenester du vil tilby i hver pakke. Du trenger å ha noen ferdigheter for å begynne å designe nettsteder på nettet. Du kan imidlertid begynne å tjene penger via YouTube ved å bruke plattformens eget annonsenettverk eller ved å få sponsede innlegg. Det er enkelt å liste opp varene dine (igjen, ta gode bilder!) Bøndenes markeder er raskt i ferd med å bli et sted hvor folk vil spise fersk, sunn mat. Folk som vil tjene penger på å kjøre, vil kjøpe bilen til leie gjennom denne appen.

99 per år og webhotell 7 dollar. Hvis du kan gjøre deg tilgjengelig for flere bedrifter, kan du ha mye arbeid uten å forlate huset ditt. En talentfull pianist, gitarist osv. Du må også opprette en Amazon Payment-konto for å få betalt for arbeidet ditt. De som retter seg mot tenåringer, må ha noen som kan henvende seg til dem og få dem til å gjøre et par raske undersøkelser, kanskje for å teste produktet sitt, eller til og med delta i en av disse fokusgruppetestene.

På bare et par år var det på Amazon for svimlende 74 pund. Det er en av de eldste og mest utprøvde måtene å tjene penger - kjøp lavt, selg høyt. Butikker som Half Priced Books og andre vil gi deg cent til dollar for hver av dine nåværende bøker.

 • De kaller dem "spillejobber."
 • Uansett hvilken grunn du er, hvis du sitter hjemme mesteparten av dagen, har du sannsynligvis tenkt på inntektene du kan tjene ved å ta en jobb hjemmefra eller drive din egen virksomhet.
 • Mange studenter har virkelig tjent kr100 for denne teknikken.
 • Dette er kanskje den mest annonserte måten å tjene penger på nettet.

Fortell Lydbøker

Og du kan tjene penger hver dag du ønsker når du har litt ledig tid. Hvis du liker å tjene penger på nettet, men ikke er sikker på hvor du skal begynne, er her flere av de beste og mest realistiske strategiene du bør vurdere: Dette kan gjøre det mulig for deg å markedsføre eBok på flere plattformer for større markedseksponering. Mystery shopping I dag blir en mystery shopper enklere enn du tror, ​​og du kan bli belønnet kjekk. Forex tjenester for valutamarkedshandel, oanda årlig finansieringsrate IG XTB FXCM Pepperstone Oanda EURUSD finansieringsrente 2. Kjøp flaskevann i bulk hos Costco eller Sam's Club og selg det for en dollar der det er massevis av mennesker: Det nåværende tilbudet er en utbetalingskreditt på kr150 etter å ha brukt kr1200 på kortet innen 90 dager etter åpning av kontoen. Online aksjehandel, prishandling - Den beste måten å forstå prishandling er å oppleve den. Og reklame trenger ikke alltid være irriterende hvis det gjøres riktig.

Billig Energy Club

Hvis du er en lærer, kan du tjene penger på nettet via et nettsted som Teachers Pay Teachers, som lar deg kjøpe og selge originalt læremateriell. Og (når du først vet hva du gjør) krever det virkelig ikke mye arbeid i det hele tatt. Det kan bli en fin sidevirksomhet, som etter hvert kan vokse til noe mer. Du trenger ekstra penger, men du er ikke sikker på hvor du skal begynne (eller hva som er lovlig). Bare husk å legge mye vekt på produktlistene dine. Du kan registrere deg med BingRewards her. Du trenger litt designferdigheter, men har også flere ressurser til fingerspissene, for eksempel et møbelfirma, lagringsalternativer, etc. Selskapet bak Nielsen TV-rating.

Virtuelle assistenter kan samarbeide med et selskap som spesialiserer seg på outsourcing av assistenter til forskjellige klienter, eller du kan fly solo og sette opp ditt eget VA-selskap. 21+ fremtidige måter å tjene penger på nettet (best for 2020). Hvis det virker for vanskelig, kan du sjekke ut nettsteder som AirBnB, som hjelper deg med å leie trygt og sikre at du får betalt. Mens du kan velge et gratis alternativ som Tumblr, Blogger, WordPress.

Topp Crowdfunding-plattformer for eiendommer

Andre markedsplasser for fotografer inkluderer SmugMug, 500px og PhotoShelter. Hvis du er økonomisk i stand til det, er oppbygging av passive inntektsstrømmer en sentral del av akkumulering av formue. Hvis du for eksempel har noen profesjonell erfaring innen grafisk design, regnskap, markedsføring på sosiale medier, webutvikling eller SEO-opplæring, kan du tilby spillejobber på Fiverr fra kr5 per jobb. Du må være komfortabel med å fortelle folk at de trenger å fjerne rot, leie møbler, etc.

Alt resten er ditt. Uxbooth - Uxbooth betaler kr100 for hvert akseptert innlegg. Du kan tjene kr25- kr100 i timen som virtuell assistent. De tilbyr fleksible timer, og du kan jobbe hjemmefra (slik at du sparer penger og tid ved å ikke ha en daglig pendling.) Du får også 10 poeng gratis for henvisninger pluss 10% av alt de tjener i tillegg til bonuspoeng. Det er en markedsplass for arbeidsgivere å søke arbeidere for mikrojobber som forskning, dataregistrering, produktkategorisering og mer. Lær hvordan Laura, Leslie, Greg, Samantha har fulgt drømmene sine om å bli frilansforfattere. Dette er en flott måte å tjene penger hjemmefra.

Du trenger bare kr1 for å bruke PayPal og kan vanligvis motta pengene dine i løpet av noen timer. Jeg trodde det var på tide jeg tok opp baksiden av økonomien din: Ikke bare får hun betalt kontant, men vi får mye gratis også.

7 Trinn Til En Perfekt Skrevet Forretningsplan

Den fantastiske måneden sprengte tankene mine siden det faktisk var nær begynnelsen av bloggreisen min. For hver dom avsagt, blir eJurors utbetalt kr5 - kr10 avhengig av sakens lengde. Fra kr2.26 til millionær om 5 år, det er utallige andre mennesker som har vaner som er like inspirerende, "men som ikke klarer å gi kraftige resultater. Det har vært en 95% økning i etterspørselen etter VA-er de siste tre årene. Du må tjene minst kr100 før du er kvalifisert for utbetaling.

Med disse endringene kommer en stor etterspørsel etter mennesker som kan bygge, oppgradere, vedlikeholde og selge chatbots. Du må ha mange ting som ikke er i bruk. Alt fra titlene du bruker, til hvor effektiv beskrivelsen er for å overbevise potensielle kjøpere om at produktet ditt er bedre enn resten, og selv å ta vare på å ta bilder av høykvalitets produktbilder kan ha en dramatisk innvirkning på salget. Løsne ubrukte gavekort på et nettsted som Cardpool eller Giftcard Zen. Her er noen nettsteder for å komme i gang: Når du ikke er i bruk, kan du leie ut favorittutstyret ditt. Blogging trenger litt tålmodighet før du kan begynne å tjene penger på det. Sørg for å overholde lover om matsikkerhet og ha det gøy.

Å vaske en bil tar knapt 15 til 20 minutter og 10 minutter å tørke. Nettsteder som Care. Du kan stå for å tjene penger på mer enn 2500 butikker eller handle markedsplassen for elektronikk, klær, spill, sportsutstyr og mer. Tjenesten er gratis, men det er krav du må oppfylle. Du jobber kanskje med små jobber til å begynne med, men å komme i vane med å ikke starte frilansarbeid uten en kontrakt på plass kan spare deg for mye tid på veien.

Vi vil alltid gjøre mer for å unngå smerter enn vi vil få glede, enkel og enkel.

Peer-to-peer Utlån

Det er mange små selskaper og enkeltpersoner som vil betale deg penger for å lage videoer. Bygg en blogg på et tilpasset domene - Bloggen din er ditt virtuelle hjem. Hvis du har gjort alt riktig, vil programvaren din bli akseptert til Apple og Google Stores, og du vil tjene penger hver gang noen laster ned den eller betaler for en premiumfunksjon. Dobbelt sjekk deg selv, før du dobbelt vrak deg selv.

Freelancing

Du må kunne forklare tekniske problemer på et lettforståelig språk, og være villig til å lære om en bestemt teknologi eller enhet. Det er en stor grunn til at: Vi har alle spesielle ferdigheter eller talenter. CPC står for “kostnad per klikk. Hver avgjørelse som vi tar i livet, blir veid i en smerte-mot-glede skala. Hvis du har noen merkevarehakk eller bare har fantasifull kopi, er det mange muligheter til å tjene penger på nettet gjennom navn på selskaper og slagordkonkurranser. Registrer deg hos disse selskapene og spar penger. Du er ikke lenger begrenset til å coache og trene lokale mennesker personlig.

Tjen Penger Online Med Andre Jobber

De fokuserer på å støtte bærekraftige selskaper. Delta i en online fokusgruppe som ProOpinion og få betalt gjennom et sjekk, gavekort eller PayPal-innskudd. Gigs on Fiverr Fiverr er nå verdens største marked for folk å tjene penger på å selge små tjenester (kjent som 'gigs'). Du kan også angi vilkårene i kontrakten din, og vil kunne jobbe flere jobber samtidig. Selv om du lister opp rommet ditt bare noen dager i måneden, vil du tjene mye på denne fantastiske muligheten.

I utgangspunktet vil du være kontaktperson for alle de menneskene som ønsker å kjøpe ting fra opplysninger som de så på TV. En av grunnene til at den skiller seg ut over de andre plattformene er dens sterkere krav. Ibillionaire, men de fleste meglerhus belaster deg for å kjøpe og selge ETF-er. Fortsett å prøve til du klarer det. Fra sidevinkler og raske online triks til jobb hjemmearbeid og ideer om passive inntekter, vi har satt sammen den ultimate listen over hvordan du kan tjene penger raskt! Du "teknisk sett" tjener ikke teknisk med dette, men sluttresultatene er de samme - mer penger i lommen. Du kan levere med bil, lastebil, varebil, motorsykkel, scooter, sykkel eller til fots. Begge selskapene tar sikkerhet på alvor og jobber hardt for å holde både klient- og sjåførlister fri for uønskede mennesker.